Termékek a1 leves fűszerek (2)

Rizsleves köret gombával és zöldségekkel - Levesek és köretek főzőzsákban

Rizsleves köret gombával és zöldségekkel - Levesek és köretek főzőzsákban

To prepare a side dish: pour at least 1 liter of water into a pot and bring to a boil, put a bag with a mixture of cereals with vegetables, mushrooms and greens into it, add salt and cook on low heat until ready for 20-25 minutes. Pull out the bag, lifting it by the loop with a fork. Let the water drain. Open the bag by cutting it with scissors. Put the contents of the bag on a plate, mix. If desired, add vegetable oil or butter.
Bulgur Pilaf Leves Marhahússal és Zöldségekkel - Levesek-köretek főzőzsákban

Bulgur Pilaf Leves Marhahússal és Zöldségekkel - Levesek-köretek főzőzsákban

Bulgur groats (89.4%), dried vegetables (6.5% - in variable proportions: carrots, onions, fried onions, garlic), pieces of freeze-dried beef (3.0%), barberry, a mixture of ground spices ( coriander, fenugreek, turmeric, black pepper, allspice), parsley.